Skip to: content | sidebar

Grafično oblikovanje tiskovin

Grafično oblikovanje je izražanje informacij v obliki slike, tipografije ali ilustracije. Na tak način podjetje komunicira s strankami. Vaše kakovostne izdelke je potrebno pokazati širši javnosti. Če tega ne naredite, nihče ne bo vedel za njih.

Nudimo vam grafično oblikovanje tletakov, vizitk, logotipov, oglasov, plakatov, prospektov, benerjev...

Fotografija in grafično oblikovanje

Vprašajte za ugodne pakete, ki vključujejo od 5 - 30 fotografij vaših izdelkov ali vašega podjetja. Fotografije digitalno obdelamo in pripravimo za tisk ali spletno promocijo. Dostopamo tudi do velike baze fotografij na spletu, ki jih po ugodnih cenah vključimo v vaš izdelek.

Z zanimivo, dobro oblikovano tiskovino, boste izdelek uspešno predstavili širši množici. Izberite ciljno skupino potencialnih kupcev in že z nekaj tisoč letaki lahko dosežete izredne rezultate.

grafično-oblikovanje-foto

 

 

 

 


 

 

 

 

Oblikovanje spletnih strani in promocija na socialnih medijih

Hitra izdelava preprostih spletnih strani s celovito predstavitvijo vašega podjetja. Vključimo lahko registracijo spletne domene, oblikovanje spletne strani, gostovanje in redno vzdrževanje vaše spletne strani, optimiziranje za spletne iskalnike in fotografiranje ustreznih izdelkov.

 

Fotografiranje vaših dogodkov in izdelkov

Ponujamo vam ugodno fotografiranje vaših pomembnih dogodkov, otvoritev, konferenc, izdelkov

 

Digitalna obdelava fotografij in izdelava fotomontaže

Vaše digitalne fotografije ustrezno obdelamo, korigiramo, pomanjšamo in pripravimo za tisk ali za spletno predstavitev. Lahko vam izdelamo fotomontažo s pomočjo programa Adobe Photoshop.

 

Prevajanje iz korejskega jezika in v korejski jezik

S pomočjo osebe iz Koreje, ki živi v Sloveniji že 15 let vam lahko pomagamo pri prevodu korejskih besedil in pri simultanem prevodu v slovenščino in angleščino

 


Return to top